Nem vághatunk bele anélkül 2021-be, hogy köszönetet ne mondanánk hihetetlenül erőteljes és inspiráló közösségünk tagjainak erőfeszítéseiért és támogatásáért.
Az elmúlt év talán a legtöbb változást hozta mindannyiunk életében. Nincs ez másként az Egyesület életében sem:

- új elnöki tagokkal bővült a vezetőség: Csollák Rita és Kinga Györke személyében,- lemondott Viktor Szommer az elnöki tagságáról.
- Lemondott András Peterdy az elnöki posztról, amit Feith Attila vett át.

Nem túlzás azt állítani, hogy az elmúlt évben a közösség erejét, országos szinten is példa értékűen megmutattátok, mert ebben a felfordult világban is el tudtuk indítani a Garancstetői Zöld programot, aminek első lépésében, 20 család részvételével felmértük a karbon-lábnyomunkat és 42 darab fával kompenzáltuk azt a közparkunkban, amit Garancsligetnek kereszteltünk el.

Bár nem közösen, de 2020-ban is szedtünk szemetet.

Sajnos viszont a Nyárbúcsúztató rendezvényünket csak csökkentett formában, kisebb létszámmal tudtuk megtartani.

Én szép jövőt látok és hiszem, hogy folytatjuk ezt a lendületet és a 2021-es évben is tovább szépíthetjük Garancsligetet és egy igazi, pezsgő közösségi parkká varázsoljuk: Lesznek még fák és a focipályát is meg szeretnénk újítani. Ugyanakkor nem feledkezünk el a játszótérről sem, ide ötleteket várunk Tőletek a további fejlesztésével kapcsolatban.

Az idén is lesz szemétszedés április vége felé és a már legendás Garancsi Nyárbúcsúztatót is meg szeretnénk tartani.

Szeretnénk új egyesületi tagokat is toborozni:
Szívesen várunk tagjaink közé minden itt lakót és telektulajdonost, hogy közösen telhessünk lakóhelyünk fejlődéséért.

Belépni az egyesületbe itt tudtok: http://garancsteto.hu/belepes-az-egyesuletbe A tagdíj csupán havi 667.- ft., évente 8.000.- ft., ezt május 31-ig kellene rendezni, a tagdíjfizetés módja lehet készpénz, átutalás, PayPal/bankkártya.

A tagjainknak egy olyan kommunikációs előnyt szeretnénk nyújtani, ami miatt érdemes lesz belépni az egyesületbe:

Ebben az évben a Facebook csoportunkat átalakítjuk: a szokásos kommunikáción felül, itt ötleteket is várunk majd, hogy merre haladjunk tovább, és mik az igények és az orvosolandó problémák.

Baráti üdvözlettel:
Feith Attila
elnök