Örömmel hirdetem, hogy a NEMZETI EGYÜTTMŰKÖDÉSI ALAP, Helyi és területi hatókörű civil szervezetek egyszerűsített támogatása 2021. (NEAG-KP-1-2021) pályázaton egyesületünk 300.000.- ft támogatást nyert.


Költségtétel Költségtétel megnevezése Igényelt támogatás (HUF) Költségek indoklása, részletező magyarázata
Adminisztráció költségei (2.1.2.) Könyvelés, szakértői szolgáltatás 80 000,00 A szervezetünk jogszerű működésének alapfeltétele, hogy a könyvelése és a hatósági adatszolgáltatása rendben legyen. Ezen túlmenően a könyvelő kulcs szerepet játszik a pályázati elszámolásban és kontrolingban. Ezen túlmenően szeretnénk igénybe venni a CSR tevékenységben jártas szakértő segítségét programunk sikeressége érdekében.
PR, marketing, kommunikációs költségek (2.1.3.) Tudatosító anyag 55 000,00 A „Garancsi Zöld Program” fő célkitűzése a környezettudat fejlesztése, ami aktív kommunikációt igényel az érdekelt felekkel. Szeretnénk információkat megjeleníteni a honlapunkon, a szociális médiában. Molinot, figyelemfelhívó táblákat és tájékoztatót is akarunk készíteni.
Tárgyi eszköz beszerzés (3.1.1.) Fűkasza  165 000,00

A kiviteli tervek szerint saját forrásból és felajánlásokból elültettünk 50 őshonos magyar fafajtát. A közterületünk több, mint 3000 m2, amelynek gondozása gépek nélkül nem

megvalósítható. A kapott árajánlatok alapján egy nyírás költsége 80 eFt. Évi minimum négy vágással számolva is látható, hogy egy gép vásárlása gyakorlatilag 6 hónap alatt megtérül. A munkát a tagjaink fizettség nélkül elvégzik.