Piliscsaba Garancsliget és Garancstető

Örömmel hirdetem, hogy a NEMZETI EGYÜTTMŰKÖDÉSI ALAP, Helyi és területi hatókörű civil szervezetek egyszerűsített támogatása 2021. (NEAG-KP-1-2021) pályázaton egyesületünk 300.000.- ft támogatást nyert.

KöltségtételKöltségtétel megnevezéseIgényelt támogatás (HUF)Költségek indoklása, részletező magyarázata
Adminisztráció költségei (2.1.2.)Könyvelés, szakértői szolgáltatás80 000,00A szervezetünk jogszerű működésének alapfeltétele, hogy a könyvelése és a hatósági adatszolgáltatása rendben legyen. Ezen túlmenően a könyvelő kulcs szerepet játszik a pályázati elszámolásban és kontrolingban. Ezen túlmenően szeretnénk igénybe venni a CSR tevékenységben jártas szakértő segítségét programunk sikeressége érdekében.
PR, marketing, kommunikációs költségek (2.1.3.)Tudatosító anyag55 000,00A „Garancsi Zöld Program” fő célkitűzése a környezettudat fejlesztése, ami aktív kommunikációt igényel az érdekelt felekkel. Szeretnénk információkat megjeleníteni a honlapunkon, a szociális médiában. Molinot, figyelemfelhívó táblákat és tájékoztatót is akarunk készíteni.
Tárgyi eszköz beszerzés (3.1.1.)Fűkasza 165 000,00A kiviteli tervek szerint saját forrásból és felajánlásokból elültettünk 50 őshonos magyar fafajtát. A közterületünk több, mint 3000 m2, amelynek gondozása gépek nélkül nemmegvalósítható. A kapott árajánlatok alapján egy nyírás költsége 80 eFt. Évi minimum négy vágással számolva is látható, hogy egy gép vásárlása gyakorlatilag 6 hónap alatt megtérül. A munkát a tagjaink fizettség nélkül elvégzik.