Piliscsaba Garancsliget és Garancstető

2015. augusztus 29-én 15.00 órai kezdettel a Piliscsaba Garancstető Érdekvédelmi Egyesület megrendezi a Garancsi Nyárbúcsuzató-t, melynek helyszíne a játszótér lesz. Külön köszönet illeti a két fő szervezőt Róbert Nórát és Zombory Zsuzsát az eddigi munkájukért.

A következő programokat tervezzük:

15:00 ugrálóvár, lovaglás, ijászat, kézműveskedés, testfestés, foci
16:30 koncert 1 rész
17:00 zumba 1 rész
17:30 oldtimer felvonulás, tűzoltóautó
18:00 koncert 2 rész
18:30 zumba 2 rész
19:00 tombola sorsolás
19:15 főzőverseny eredményhirdetés
19:30 buli

A főzőversenyre bográcsos étellel lehet nevezni. Bármikor el lehet kezdeni, a zsűrizés 18:30-kor kezdődik, 19:15 körül várható az eredményhirdetés. Azt, hogy ki hol főz, mindenki egyénileg dönti el, lehet a helyszínen is főzni (ide akkor mindent hozni kell), vagy akár otthon is elkészíthető a „versenymű”, és akkor a kész ételt kell ide hozni. Lehet egyénileg, családilag indulni, de akár egyes utcák, baráti társaságok, szomszédok, sportkörök, stb. is összeállhatnak.

A hangsúly a közösségépítésen, egymás jobb megismerésén lenne itt is, de azért fődíjjal is fogjuk jutalmazni a győztest, ez azonban maradjon meglepetés:) A zsűri az Egyesület Elnöksége lesz. Jelentkezni Róbert Nóránál lehet, de a levelezőlistára, ha írtok, vagy ha a FB posztra kommenteltek, úgyis eljut az információ. Nagyon várjuk a lelkes jelentkezőket!!!

Tombola is lesz, melynek bevételét az Egyesület teljes egészében a játszótér felújítására fordítja. Az eddigi felajánlásokat köszönjük szépen!!! Természetesen, ha még valaki szeretne nyereményt felajánlani, vagy megkeres még környékbeli vállalkozókat ez ügyben, szívesen vesszük.

A koncertet a Southern Thunder zenekar adja, akik már tavaly is vendégszerepeltek nálunk. A legfrissebb klipjüket megnézhetitek itt:
https://www.youtube.com/watch?t=13&v=e0ZfuQrcRdE

A zumba órát Zombory Zsuzsa fogja tartani, be lehet majd csatlakozni nemre, korra táncos előképzettségre való tekintet nélkül:)

Az ugrálóvár, lovaglás, ijászat, kézműveskedés, testfestés szolgáltatásait a rendezvény kezdetétől hat-hét óráig lehet majd igénybe venni. (a lovaglás kivételével, hisz itt a lovak jóval hamarabb elfáradnak).

Az idén Toi Toi mobil wc is szolgálja majd a résztvevők kényelmét.

Apukáknak lesz ingyen sör, anyukáknak ingyenes sminkbemutató, szépségtanácsadás:))

Aki úgy érzi, hogy szeretne bekapcsolódni a szervezésbe, nagyon megköszönnénk, ha a plakátok nyomtatásában, kiragasztásában, ill. a műanyag tányérok, poharak, evőeszközök, stb. beszerzésében, valamint a dekorálásban tudna segíteni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük