Piliscsaba Garancsliget és Garancstető

2012.06.23-án a közösségi telken megrendeztük a szokásos gyermek- és sport napokat, melyet támogatott Piliscsaba Nagyközség Önkormányzata. Persze ez a rendezvény sem jöhetett volna létre Nóra szervezése és az itt lakók közreműködése nélkül. Köszönet érte mindenkinek!

A program 10:00 órakor kezdődött az ugráló vár felállításával, majd a kicsinyek egy báb előadást nézhettek meg. A délután folyamán a gyermekek és a felnőttek 11-es rúgásokban mérték össze erejüket. A kapuban Gáspár Zsolt Piliscsaba méltán híres kapusa állt. A pálya nem maradt üresen, mert megkezdődött az apák-fiúk foci meccs. A lemenő nap fényében élvezhettük még a zumbások és a hastáncosok bemutatóját, majd fokozatosan a foci vette át a főszerepet. Este együtt megnéztük az EB elődöntő meccsét.

Aki megtekinti a képeket , az láthatja, hogy mennyi gyermek volt jelen, ez talán arra ösztönzi az összes itt lakó felnőttet, hogy személyesen is részt vegyenek a rendezvényeken. Ne felejtsük el, hogy ezek a legjobb alkalmak arra, hogy megismerjük egymást, megosszuk problémáinkat! Sok szeretettel meghívok mindenkit az augusztus 25.-i III. Piliscsabai oldtimer találkozónkra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük